NON-STOP

Stomatologie copii

 

Relația dintre medicul dentist  și copil este esențială pentru a stabili încredere și prietenie, iar cei mici sa nu fie traumatizați în urma vizitelor la cabinetul stomatologic. Echipa Delta Smile este formata din medici tineri, care au răbdare și o interacțiune plăcuta cu copiii.

 

 

Rolul medicului stomatolog în dentiția timpurie a copilului

 

Rolul vizitelor la medicul stomatolog este important încă din perioada în care cei mici au dintîi de lapte. Astfel, pe măsura ce dintîi se schimbă, medicul poate urmări creșterea corecta a dinților definitivi, dacă există golul necesar pentru înlocuirea corecta dinților permanenți sau dacă maxilarul are o evoluție normala și sa poată lua masuri din timp pentru a corecta eventuale probleme.

 

De asemenea, stabilind o relație prietenoasa cu cel mic, medicul stomatolog poate sa îndrume copilul spre obiceiuri sănătoase (precum igiena orala)  și sa  întrerupă pe cele nesănătoase (sugerea degetului ce poate duce la deformarea maxilarului).

 

Ar trebui sa merg la dentist când copilul are dinți de lapte?

 

Vizita copilului  la medicul dentist este recomandata înainte de schimbarea dinților definitivi și chiar înainte de apariția oricărei forme de durere. Odată ce apar cariile, durerile de dinți și tratamentele stomatologice, copii prind frica de vizitele la medic.

 

Pe de alta parte, pe măsură ce dinții de lapte se schimba, medicul stomatolog poate observa structura maxilarului copilului și dacă ii sunt necesare aparate ortodontice specifice pentru o creștere corecta a dinților definitivi.

 

Așadar, prezentarea cu copilul la medicul stomatolog din perioada dinților de lapte este importanta pentru creșterea unor dinți definitivi sănătoși. Printr-o vizita la dentist în timp ii asigurați copilului un zâmbet frumos în adolescență și la maturitate!

 

Va doriți un zâmbet frumos pentru copilul dvs.?  Programați-vă acum la dentist!

Programare Online
close slider

Program:

Luni – Vineri:
09:00 AM – 23:00 PM

Sambata:
09:00 AM – 21:00 PM

Departament

Doctor

Perioada

Telefon

Numele