NON-STOP

Estetica dentară

Incongruentele dento-alveolare (înghesuirile dentare) nu mai reprezintă o problemă, totul fiind rezolvat cu ajutorul fațetelor care schimbă total zâmbetul.
Albirea dentară trebuie făcută de un profesionist, pentru a evita accidentele.
Tarife

Estetica dentară se referă la o sumă de proceduri și tratamente stomatologice, care au ca efect dinți mai albi, gingii mai sănătoase și beneficiul unui zâmbet frumos.  Efectul acestor tratamente estetice  funcționează în dublu sens: sănătatea și înfrumusețarea dinților.

“Zâmbetele sunt sărutările sufletului.“  a spus Minna Thomas Antrim. Noi știm că un zâmbet strălucitor aduce mai multă încredere fiecăruia dintre voi, iar menirea noastră de medici stomatologi este să vă redăm aspectul dinților albi, sănătoși, ca voi sa zâmbiți fericiți.  Programați-vă acum pentru un zambet strălucitor!

 

De ce estetica dentară?

Estetica dentară, în special albirea, se impune pentru ca pacienții, voi, să vă mențineți aspectul fizic plăcut și un nivel ridicat al încrederii în sine.  Condițiile de consum din societatea actuală și deprinderile alimentare afectează atât aspectul,dar mai ales sănătatea danturii și a gingiilor. Fumatul, consumul excesiv de băuturi carbogazoase, cafea sau dulciuri dăunează sănătății dentare și gingivale, cu efecte asupra esteticii dinților.  O dantură imperfectă poate afecta încrederea în sine a persoanei, care se vede nevoită să zâmbească mai rar, să își acopere gura în timp ce râde sau mănâncă.

Rolul nostru de medici dentiști este să va redăm aspectul frumos și sănătos al danturii, ca voi sa zâmbiți cu încredere!

Ce este estetica dentară?

Deși, în mod frecvent, pacienții asimilează estetica dentară procedurilor de albire a dinților, această specializare este mult mai complexă. Cosmetica dentară se referă inclusiv la repararea dinților ciobiți sau sparți, a incongruentelor dento-alveolare (înghesuiri dentare)  sau la eliminarea spatiilor intradentare (numite popular strungărețe), la plombe sau coroane dentare cu aspect estetic. Astfel, estetica face apel la mai multe specializări ale stomatologiei, pentru ca voi sa aveți dinți frumoși!

Proceduri și tratamente frecvente în estetica dentară

Albirea dinților

Procedura de albire a dinților este cea care va reda zâmbetul strălucitor pe care vi-l doriți! Este o procedură medicală în care se folosesc soluții și tehnologii specifice pentru albire. În ciuda faptului că Internetul abundă de sfaturi de albire a dinților acasă, vă recomandam să apelați la un specialist, întrucât gelurile folosite în mod nepotrivit pot deteriora smalțul dentar și gingiile, afectând sănătatea și chiar aspectul dinților, pe termen lung.

Incongruențele dento-alveolare (înghesuiri ale dinților)

Incongruentele dento- alveolare se referă, de fapt, la tratarea dinților care au crescut în mod dizarmonios, asimetric, creând acel aspect inestetic de dinți înghesuiți. Tehnologia și tehnica dentară au evoluat în asemenea măsură, încât probleme de tipul acesta pot fi rezolvate prin tratamente stomatologice specifice, precum  ortodontiția sau  chirurgia dentară.

 Reconstrucția dentară

Reconstrucția dentară, constă, în majoritatea cazurilor  în repararea dinților ciobiți sau sparți. Există două modalități de a realiza reconstrucția, în funcție de gradul deteriorării dintelui: direct prin aplicarea și modelarea de către medicul stomatolog a  materialului compozit de aceeași  culoare cu dantura pacientului sau prin realizarea unor fațete sau coroane dentare, executate cu ajutorul unui tehnician dentar, lucrări ce se aplică indirect la nivelul danturii.

Zâmbiți, viața e frumoasa!

Noi vă punem în valoare strălucirea dinților.

Doar contactați-ne!

Programare Online
close slider

Program:

Luni – Vineri:
09:00 AM – 23:00 PM

Sambata:
09:00 AM – 21:00 PM

Departament

Doctor

Perioada

Telefon

Numele