NON-STOP

Dr. Dan Bonciu
MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCUREŞTI
“He who says he can and he who says he can’t are both usually right” Confucius

Despre mine

Fiecare dintre noi işi poate aduce aminte de un moment al copilăriei, cănd a trebuit să meargă la stomatolog. Pentru mulţi, experienţa primei intervenţii a fost o adevărată traumă, cu dureri mari şi promisiuni interioare că nu se va repeta. Astfel, medicul stomatolog a fost asociat cu durerea şi frica. Vremurile acelea au apus, iar acum principalul scop este de a trata afecţiunile curente şi de a preveni apariţia altora, toate astea intr-un mediu relaxant şi făra durere. In fiecare zi conving oamenii să renunţe la preconcepţiile copilăriei şi le ofer o educaţie a igienei orale, pe înţelesul lor. Un om serios are un zâmbet sănătos.

Contact:

Dr. Diana - Andreea Bradea
MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCUREŞTI
Fii pozitiv, zâmbeşte! Aceasta este reţeta fericirii.

Despre mine

Sunt o persoană deschisă şi energică, plină de entuziasm şi dorinţa pentru cunoaştere. Imi place să lucrez într-o atmosferă pozitivă, unde pacienţii mei pot învinge teama de stomatolog.

Pasiunea pentru stomatologie a fost insuflată încă de mică, fiind mereu in cabinet alături de fratele meu. Paşii mei au fost călăuziţi de către domnii profesori ai Universitaţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti. Aici am învaţat cum să devin un medic dedicat şi mereu pus în temă cu universul stomatologic.

Hobby

In timpul liber imi place sa citesc, sa calatoresc si sa dansez.

“Dansul este putina nebunie care ne face tuturor mult bine “E.D”

Contact:

Dr. Razvan Burada
MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCUREŞTI
Delta Smile înseamnă sănătate, încredere şi fericire.

Despre mine

Mereu am fost fascinat de complexitatea stomatologiei. De faptul că aceasta se ocupă de două elemente esenţiale din viata unui om: estetica facială si masticaţia. Se spune că esti ceea ce mănânci, dar cum poţi fi tu însuţi, dacă nu poţi mânca din cauza problemelor dentare.

Fară îndoială, acesta este cel mai important aspect al stomatologiei. De asemenea, se spune că prima impresie contează şi că zâmbetul este cea mai bună carte de vizită. Este de datoria noastră sa îmbinăm funcţionalitatea cu estetica şi să ajungem la rezultate excelente. Stomatologia înseamnă artă, inginerie şi viziune. Toate acestea reprezintă motivul pentru care am ales profesia de medic. Pentru satisfacţia de a vedea oamenii fericiţi şi zâmbitori

Contact:

Dr. Anca Paraschiv
MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCUREŞTI
“Atata timp cat putem zambi, cauza nu-I inca pierduta” – Shakespeare

Despre mine

Sunt o fire creativa, sociabila, empatica, zambesc tot timpul si sunt un foarte bun ascultator. Iubesc oamenii si viata.
Nu sunt inginer, nu sunt profesor, sunt medic stomatolog. Eu ii sprijin pe pacientii care ne trec pragul sa-si invinga teama de stomatolog si sa isi rezolve problemele dentare, astfel incat sa poata zambi.
Pentru mine stomatologia nu este o meserie, este o pasiune.

Contact:

Dr. Larisa Oana
MEDIC STOMATOLOGIE GENERALA - ABSOLVENT UMF TITU MAIORESCU BUCURESTI
“Challenge is not a word for me. Passion is”

Despre mine

Am ales sa practic meseria de medic dentist din placere, din dorinta de a face oamenii sa zambeasca. Fiecare pacient multumit imi ofera motivatia pentru performanta.

Contact:

Dr. Alex Lenco
MEDIC SPECIALIST PARODONTOLOGIE/IMPLANTOLOGIE - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCURESTI
“Imi place sa tratez zambetele cu seriozitate”

Despre mine

Dupa absolvirea Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, m-am specializat in domeniul parodontologiei si al implantologiei, urmand programul de rezidentiat al aceleasi facultati. Consider ca o buna comunicare intre medic si pacient este un pas esential in vederea obtinerii unor rezultate de lunga durata, care sa satisfaca atat nevoile functionale cat si pe cele estetice ale pacientilor. Dincolo de o tehnica desavarsita si materiale de cea mai buna calitate, un tratament de success trebuie sa aiba la baza o intelegere profunda a importantei sanatatii orale.

Contact:

Dr. Imran Haider
MEDIC SPECIALIST ORTODONTIE - ABSOLVENT GRIGORE T. POPA IASI
“Difficult roads often lead to beautiful destination”

Despre mine

Pentru o buna evolutie in viata si dezvoltare personala copiii trebuie sa invete de mici sa zambeasca. Motivul pentru care am facut specializarea de ortodontie este ca sunt pasionat de perfectiune. Dintii drepti nu inseamna doar o estetica frumoasa ci are si un rol functional important care previne aparitia diferitelor afectiuni dentare. Am rabdare sa explic fiecare etapa a tratamentului sis a fac pacientul sa inteleaga ca doar printr-o colaboare buna intre noi putem sa obtinem rezultatul mult asteptat.

Contact:

Dr. Sina Kavian
MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE/IMPLANTOLOGIE - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCURESTI
“A positive attitude will lead to positive outcomes”

Despre mine

Mereu mi-au placut provocarile si stomatologia, de aceea m-am specializat pe chirurgie si implantologie. De fiecare data caut ultimele tehnici si tehnologii in scopul imbunatatirii tratamentelor.

Contact:

Dr. Vlad Antohi
MEDIC SPECIALIST ENDODONTIE - ABSOLVENT UMF CAROL DAVILA BUCURESTI
“Nimic nu este imposibil” Muhammad Ali

Despre mine

Desi tratamentele de canal sunt considerate o manopera simpla si uneori ignorata de marea majoritate a medicilor stomatologi, acestea reprezinta piesa fundamentala a oricarei reusite si trebuie tratate ca atare. Un zambet sanatos incepe intotdeauna cu un tratament corect.

Contact:

Dr. Doinita Dulceata
ASISTENT MEDICAL GENERALIST - ABSOLVENT SCOALA POSTLICEALA F.E.G. BUCURESTI
“Mergi in viata cu o sclipire in ochi, cu un zambet pe fata si un scop maret in inima” – W. James

Despre mine

Sunt o persoana dinamica, organizata si sociabila. Meseria de asistenta medicala m-a facut sa privesc cu alti ochi viata si sa pun pe primul plan sanatatea si siguranta pacientilor. Imi place sa fiu inconjurata de oameni frumosi, profesionisti si pozitivi. Fiecare zi petrecuta alaturi de colegii mei imi da incredere si ma face sa fiu mandra ca fac parte dintr-o echipa tanara si deschisa mereu provocarilor.

Contact:

Dr. Roxana Barbu
ASISTENT MEDICAL GENERALIST - ABSOLVENT SCOALA POSTLICEALA SANITARA FUNDENI BUCURESTI
“ Daca-ti place ceea ce faci, nu vei munci nici o zi din viata ta”

Despre mine

DeltaSmile este locul unde am cunoscut oameni profesionisti si pasionati de munca pe care o fac cu multa daruire si devotement, astfel serviciile incadrandu-se in cele mai inalte standarde. Sunt o persoana sociabila, ambitioasa si organizata.

Aici am invatat cat de importanta este munca in echipa pentru ca pacientii sa plece cu zambetul pe buze si sa se intoarca de fiecare data cu drag si fara teama de stomatolog.

Sunt mandra ca fac parte din aceasta echipa de unde am in fiecare zi lucruri noi de invatat.

Contact:

Programare Online
close slider

Program:

Luni – Vineri:
09:00 AM – 23:00 PM

Sambata:
09:00 AM – 21:00 PM

Departament

Doctor

Perioada

Telefon

Numele