NON-STOP

Servicii Stomatologice

Estetica dentară se refera la o suma de proceduri și tratamente stomatologice care au ca efect dinți mai albi, gingii mai sănătoase și beneficiul unui zâmbet frumos. Efectul acestor tratamente estetice funcționează în dublu sens: sănătatea și înfrumusețarea dinților.

VEZI DETALII

Odontoterapia este, de fapt, acea specialitate a medicinii dentare care se ocupă cu prevenirea si tratarea uneia dintre cele mai comune afecțiuni a dinților: caria.

VEZI DETALII

Termenul “endodonție” are originea în limba greaca și înseamnă “interiorul dintelui”. Mai degrabă cunoscuta sub numele de “tratament de canal” sau “”tratarea pulpei dentare”, endodonția este specialitatea medicinii stomatologice care se ocupa cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ale țesutului moale al dintelui (nervului).

VEZI DETALII

Protetica dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea  afecțiunilor la nivelul maxilarului și executarea de lucrări dentare care completează golurile dentare, dinții  deteriorați sau lipsă. Rolul acestei ramuri a medicinii dentare este de a reda funcționalitatea și estetica aparatului maxilo- dentar în urma pierderii unuia sau mai multor dinți.

VEZI DETALII

Parodontologia este specializarea stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolii parodontale (parodontoza). Aceasta este o afecțiune nedureroasă, ireversibilă, care poate cauza pierderea dinților sănătoși. De altfel,  este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni ale danturii.

VEZI DETALII

Chirurgia dentară este o specializare a stomatologiei, complementară altor discipline din domeniu, care,  prin proceduri externe de intervenție, remediază o afecțiune complicate, apărută  la nivelul zonei bucale.

VEZI DETALII

Implantologia  este o ramură a medicinii dentare, specializată în implantarea unor noi formațiuni dentare artificiale, ce înlocuiesc dinții care lipsesc, în urma extracțiilor dentare, a loviturilor sau a bolii parodontale.

VEZI DETALII

Ortodonția este o specializare a medicinii dentare care se ocupă cu diagnosticarea, conceperea și aplicarea de aparate dentare menite să corecteze anomalii ale aparatului dendo-maxilar,  altfel spus nealinierea dinților (dinți înghesuiți, mușcătură imperfectă, spații intradentare). Sunt tratamente pe termen lung, din acest motiv implicarea pacientului în recuperare este importantă.

VEZI DETALII

Buzele pline, frumos conturate, pun evidență un zâmbet alb, strălucitor. Dacă v-ar plăcea buze mai senzuale decât cele naturale sau doriți să redați elasticitatea tenului, estetica facială modernă, injecțiile cu acid hialuronic, sunt un remediu cu efect vizibil imediat.

VEZI DETALII

Programare Online
close slider

Program:

Luni – Vineri:
09:00 AM – 23:00 PM

Sambata:
09:00 AM – 21:00 PM

Departament

Doctor

Perioada

Telefon

Numele